» Log ind
Brugernavn:
Adgangskode:


Tak til vores sponsorer:
Retningslinier for AIF Gymnastik

Her kan du læse vores generelle retningslinier samt hold specifikke retningsliner
 

Retningslinier for TeamGym Albertslund

Generelt

TeamGym er den mest populære form for konkurrencegymnastik i Danmark.
TeamGym er delt op i tre discipliner: En rytmisk serie, banespring og trampet spring.

Albertslunds konkurrencehold

For en konkurrencegymnast vil der altid være et overlap hvor en gymnast kan stille i to rækker. Mikrorækken er en begynderrække fra 6-11 år, makrorækken er en begynderrække til 13 år. Minirækken går dd. til det år gymnasten fylder 11 år, juniorrækken dækker 11 til 14 år, ynglingerækken dækker 11 til 18 år og seniorrækken fra 15 år og op efter. Derfor stiller foreningens konkurrencehold nogle år kun op i en række, og andre år i to rækker.
Vi forventer fremtiden ser således ud:
 

Hold

Sæson 2010-2011

Sæson 2011-2012

20

Nyt mikro hold

Mikro-Makro piger

21

Mini og junior

Mini og junior

22

Junior og ynglinge (kun Yng. SM)

Junior og Ynglinge

24 Ynglinge

Ynglinge

25 Drenge mikro-makro

Drenge mikro-makro

Internt på holdene er det alderen der bestemmer hvilken række der stilles op i. Majoriteten af gymnaster bestemmer om hele holdet skifter række og beholder sine instruktører, eller om det kun er enkelte gymnaster der skal skifte hold.

Instruktørerne vil altid gøre det der er bedst for gymnasterne!

Når en gymnast skal flyttes mellem to hold, er det altid en instruktørs vurdering af gymnasten i samspil med forældrene der er afgørende. Det er udelukkende gymnasternes dygtighed og ikke anciennitet der afgør om en gymnast er klar til et konkurrencehold.

Når en gymnast skal skifte mellem et begynderhold og et konkurrencehold, eller mellem to konkurrencehold er proceduren som følger: Når der er en vurdering fra instruktørerne skal forældrene ALTID informeres først. Derefter bliver gymnasten informeret til træning af instruktørerne. På den måde kan forældrene bakke op om instruktørernes forslag når gymnasten kommer hjem fra træning. Når en gymnast skal skifte hold skal instruktørerne huske at informere konkurrenceinstruktørerne og Julie Bolø Sørensen.

Konkurrenceholdene er lukkede hold, og derfor skal man have en aftale med en instruktør, for at starte på et konkurrencehold.

I AIF-gymnastik har vi på springsiden én måneds prøveperiode på alle hold. I den måned kan instruktører, gymnaster og forældre i samarbejde finde ud af om gymnasten er kommet på det rigtige hold. Hvis dette ikke er tilfældet kan gymnasten skifte til en af foreningens andre hold.

Forældremøder: På mikrohold skal der altid i løbet af den første måned afholdes et forældremøde, hvor TeamGym forklares grundigt, således at de nye konkurrenceforældre sættes ind i sporten. På dette møde skal der være deltagelse fra bestyrelsen.

På de øvrige konkurrencehold holdes der også forældremøde i løbet af den første halvanden måned, hvor sæsonen tales igennem, og evt. spørgsmål fra forældre kan afklares. Her kan der med fordel være deltagelse fra bestyrelsen.

På samtlige konkurrencehold skal der udarbejdes vejledende træningsplaner for sæsonen, og der vælges til forældremødet kontaktforældre, som kan være instruktørerne behjælpelige med praktiske og sociale opgaver i løbet af sæsonen, så instruktørerne kan koncentrere sig om gymnastikken, og det den indebærer.

Om at gå til TeamGym konkurrencegymnastik i Albertslund

Det er anderledes at gå på konkurrencehold end de almindelige springhold, men sjovt og fuld af udfordringer. Det stiller højere krav til fremmøde og det at man skal huske at melde afbud, hvis man ikke kommer til en træning.
Derudover så er det vigtigt at man tager kontakt til instruktørerne eller bestyrelsen, hvis der er noget som jeres piger bliver kede af på holdet eller andet, som i har spørgsmål til eller vil tale om.
 
Vi gør meget for vores konkurrencehold, og bruger utrolig mange penge på dem, så det betyder meget for os, at de fungerer rigtig godt, og at der er god kontakt mellem forældre og instruktører.
 
Det er dyrere at gå på konkurrencehold. Dels fordi der er flere træninger, men også fordi der er flere opvisninger og ikke mindst konkurrencer. Vi kan aldrig garantere at den enkelte gymnast kommer i konkurrence, MEN vi bestræber os altid på, at alle får mindst én konkurrence. Om ikke andet så plejer alle på holdet at tage med ud til konkurrencerne og heppe på holdet, være i dragt, være klar som reserver, hvis der pludselig opstår sygdom eller skader osv osv.
 
I forbindelse med konkurrencerne arrangerer foreningen transport, og bestiller overnatning og forplejning ved de konkurrencer hvor det er nødvendigt f.eks. konkurrencer i Jylland. Foreningen betaler altid halvdelen af udgifterne til en sådan weekend, som normalt ligger omkring 700 kr. pr gymnast.
 
Vi har sammen med forældrene har vi evalueret på betalingsmåden til konkurrencer mm og derfor har vi i år oprettet en konkurrencekonto, hvor forældrene indbetaler et engangsbeløb for hele sæsonen. Det beløb går til konkurrencerne, weekendtræninger og opvisninger, og er en forudbetaling for det hele. Hver gang jeres pige deltager i et arrangement, noteres det, og beløbet trækkes fra indbetalingen. Når sæsonen er slut gøres beløbet op, og i får evt. penge tilbage.
Ved sæsonstart vil i modtage information om sæsonens indbetaling.

Hver sæson indløses en konkurrencelicens til gymnasterne, som deltager i A-konkurrencer. Denne betales via kontingentet. I den forbindelse vil i modtage en mail, hvor i skal oplyse følgende oplysninger: FULDE NAVN, ADRESSE, POSTNUMMER, BY, TLF NUMMER SAMT FØDSELSDATO.
I henvises til www.dgf.dk > TeamGym, hvor i kan læse mere om TeamGym konkurrencegymnastik, finde konkurrencedatoer under kalenderen og meget mere.
 
Alle spørgsmål vedr. Teamgym Albertslund kan rettes til Julie Bolø Sørensen, under kontakt.
Forside - TGAV - Galleri - Hold info - Bliv instruktør - Tilmelding - Praktisk information - Sponsorer - Tøj - Kontakt os - Sitemap
CMS - Content Management System by CMPLICITY
©opyright 2007 - 2022 TeamGym Albertslund - Vallensbæk